Bedels kopen

Yfybeads heeft een ruim aanbod aan bedels en hangers in haar assortiment. Hiermee kun je echt alle kanten op en maak je bijvoorbeeld van een simpele kralenarmband een prachtig sieraad. Met een buigring bevestig je de bedel aan jouw handgemaakte sieraad.

Goede kwaliteit bedels

Voor de perfecte kwaliteit bedels ga je voor onze stainless steel bedels. Wij hebben zowel zilveren als gouden stainless steel bedels in allerlei hippe vormen. Ook vind je in onze webshop prachtige bedels van DQ kwaliteit. Onze collectie bedels is zo groot, dat hier zeker weten wel iets voor je tussen zit.

Bedelarmbandjes maken.

Hoe leuk is het om een persoonlijke bedelarmband te maken. Neem een stuk jasseron en hang hier verschillende bedeltjes aan. Maak de armband extra persoonlijk door bedels te kiezen die voor een belangrijke gebeurtenis in je leven staan. Zo wordt jij nog vaker aan die mooie momenten herinnerd.

Natuursteen hangers

Natuursteen hangers hangen wij erg graag aan onze zelfgemaakte armbanden, kettingen of oorbellen. Deze bedels zijn iets duurder, maar echt van prachtige kwaliteit. Shop snel jouw favoriete kleur en maak classy sieraden.

Naast onze bedels en hangertjes is het ook ontzettend leuk om je sieraden op te fleuren met kwastjes, pompoms of schelpjes.