Toont alle 2 resultaten

Displays voor sieraden

Met onze displays kun jij jouw sieraden op een leuke manier presenteren. Wanneer jij jouw handgemaakte oorbellen of armbanden aan één van onze displays hangt, ziet dit er niet alleen heel professioneel uit, maar het zorgt ook voor overzicht en je sieraden zijn goed te bekijken. Maak dus snel een keuze uit één van onze houten displays.

Displays voor armbandjes

Wanneer jij jouw armbanden wilt showen is het natuurlijk fijn wanneer dit weinig ruimte inneemt, maar je armbanden moeten natuurlijk wel goed te zien zijn. Wij gaan met onze displays dan ook graag de lucht in. Zo blijft het allemaal erg overzichtelijk. Onze houten armbandendisplays hebben wij in verschillende kleuren en met leuke quotes. Naast onze displays is het ook erg leuk om onze sieradenkaartjes te gebruiken voor een leuke presentatie van jouw handgemaakte sieraden.

Displays voor oorbellen

Wanneer jij jouw handgemaakte oorbellen wilt presenteren, kun je bijna niet om een display heen. Wij hebben daarom een aantal prachtige houten oorbellendisplays in ons assortiment. Ook deze displays hebben wij weer in verschillende kleuren en met mooie quotes. Op onze displays kun jij lekker veel oorbellen kwijt, zonder dat dit veel ruimte inneemt.