Armbandjes van tube kralen

Armbandjes van tube kralen maken

De trend van het moment zijn armbanden van prachtige tube kralen. Je ziet ze steeds meer en het fijne is dat je ze gewoon gemakkelijk zelf kunt maken.  Zo heb je niet alleen een armband naar eigen smaak, maar ben je ook nog eens een stuk goedkoper uit. De tube kralen zijn gemaakt van acryl, deze zijn licht van gewicht.

Het enige wat je nodig hebt is wat draad, 6 tube kralen en eventueel wat metalen kraaltjes om de tube kralen mee af te wisselen. Zo kun je voor nog geen €2,- een ontzettend leuke armband maken.

Voor het draad gebruiken wij bijvoorbeeld 0.8mm elastisch nylondraad of 0,8mm elastiek. Deze laatste kun je eventueel dubbel gebruiken.

Let op: De tube kralen zijn er in twee maten. Degene op de foto hiernaast hebben een afmeting van 32x8mm en kun je leuk combineren met metalen kralen met een diameter van 8mm.  De tube kralen hebben wij ook nog in een maat groter, namelijk 36x12mm. Deze zijn weer erg leuk te combineren met metalen kralen met een diameter van 10mm.

Welke kralen hebben wij gebruikt?

Hieronder vind je een overzicht van de kralen die wij op de foto gebruikt hebben. Natuurlijk hebben wij nog veel met kleuren en kun je er dus helemaal op los combineren.

10 stuks
10 stuks
ca. 180 stuks
ca. 180 stuks
close
Oorbellen diy

MELD JE AAN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG 10% KORTING JE VOLGENDE BESTELLING!