ImpressArt metaal stempelen

ImpressArt

Voor het maken van echt persoonlijke sieraden zit je met het merk ImpressArt wel goed. Dit Amerikaanse merk heeft alles op het gebied van metaal stempelen en staat bekend om een ruim aanbod slagstempels. Wij zijn dan ook enorm trots om dit merk te mogen verkopen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ontwerp met Impressart bijvoorbeeld een bedel met een naam of stempel jouw favoriete quote op een armband. Deze unieke handgemaakte sieraden zijn vervolgens enorm leuk om cadeau te geven.

Starterspakket ImpressArt

Wil jij gaan starten met metaal stempelen, dan kun je natuurlijk gaan voor één van onze uitgebreide starterspakketten. Hierbij heb je alle onderdelen die je nodig hebt in een handig pakket en kun je direct aan de slag met stempelen. Wil je de items liever los uitzoeken of heb je al wat items in bezit, lees hieronder dan wat je allemaal nodig hebt. 

Wat heb je nodig voor metaal stempelen?

Wil jij gaan stempelen op metaal, dan is het handig wanneer je de volgende items in bezit hebt.

Impressart benodigheden

Slagstempels

Allereerst heb je natuurlijk slagletters nodig. Wij hebben diverse lettertypes in zowel hoofdletters als kleine letters, maar ook cijfers en diverse symbolen vind je in onze collectie. Zo stempel je niet alleen namen en teksten op jouw handgemaakte sieraden, maar maak je bijvoorbeeld ook herinneringssieraden met een speciale datum of stempel je een telefoonnummer op een armband of sleutelhanger.

Hamer

Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken is een hamer. Hiermee stempel je de letters, cijfers of symbolen in het metaal. Onze ergonomische hamers zijn niet alleen erg praktisch, maar ze zien er ook nog eens heel hip uit. De hamer zorgt ervoor dat het gewicht gelijk op de stempel verdeeld wordt.

Slagvak

Een slagvak heb je nodig als ondergrond om op te stempelen. Een slagvak zorgt voor een stevige en stabiele ondergrond. Bovendien zorgen de rubberen pootjes voor een geluidsdempend effect.

Inkleuren

Natuurlijk is het leuk om de letters die je gestempeld hebt mooi in te kleuren. Hier hebben wij speciale stiften voor. Ook wel de anemal marker genoemd. Hier kleur je gemakkelijk de gestempelde letters mee in. Vervolgens laat je dit ongeveer drie minuten drogen en hierna kun je het overtollige inkt met een zachte doek verwijderen.

Materiaal om te stempelen

Materiaal om op te stempelen mag je natuurlijk niet vergeten. Wij hebben diverse bedels, strips voor armbanden en nog veel meer materiaal in onze collectie om lekker op te kunnen stempelen. Zowel in het zilver als goud.

Stickerboekje

Ons stickerboekje is een handig hulpmiddel bij het stempelen. Met de stickers zorg je er namelijk voor dat de letters op een mooie rechte lijn komen te staan en lukt het om de ruimtes tussen de letters en eventueel tussen de woorden gelijk te houden.

Een buigtool 

Kies je ervoor om armbanden te stempelen, dan heb je naast de armbandenstrips ook een buigtool nodig. De strips zijn namelijk plat. Nadat je ze gestempeld hebt maak je hier met behulp van een buigtool een mooie armband van.

Armbandjes stempelen

Armbandjes stempelen

Hoe leuk is het om je eigen unieke armbandjes te stempelen, met iedere keer weer een andere mooie persoonlijke tekst. Wij hebben hier handige zilveren en gouden armbandenstrips voor in allerlei verschillende maten. In het onderstaande filmpje kun je precies zien hoe dit moet.

Wil je nog meer filmpjes bekijken over het stempelen met Impressart? Het merk heeft een eigen Youtube kanaal met ontzettend veel filmpjes met uitleg en inspiratie. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

Oorbellen diy

MELD JE AAN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG 10% KORTING OP JE VOLGENDE BESTELLING!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *