Bloemen oorbellen

Bloemen oorbellen maken

Van bloemen wordt iedereen vrolijk. Wij hebben daarom ontzettend veel van deze vrolijke hangers in onze webshop staan. Oorbellen maken is met deze bloemen bedels wel heel makkelijk. Zo makkelijk dat je iedere ochtend binnen no-time van hanger kunt wisselen. Zo heb je nog eens heel goedkoop verschillende oorbellen in al jouw favoriete kleuren. Hoe fijn, met iedere outfit een perfecte match. De hangers zijn van acryl. Dit is erg licht materiaal en draagt dus heerlijk.

Het enige wat je voor deze bloemen oorbellen nodig hebt is een mooi  paar creolen en twee (of natuurlijk meerdere om af te wisselen) hangers in een kleur naar keuze. De bedel hang je om de creool heen en je oorbellen zijn alweer klaar om gedragen te worden

Welke onderdelen hebben wij gebruikt?

Hieronder zie je de onderdelen die wij gebruikt hebben op de foto. Nattururlijk kun je ook voor een ander model oorbel kiezen en hebben wij ook prachtige zilveren creolen in onze collectie.  De mogelijkheden zijn eindeloos.

1 paar
1 paar
1 paar

Zelf bloemen hangers maken

Ben jij niet zo van de creolen. Dan kun je met behulp van een nietstift ook zelf een leuke hanger maken. De bedel rijg je hiervoor over de nietstift. Vervolgens knip je de nietstift op maat en maak je hier een oogje in. Op deze manier kun je met jouw bloem hanger net wat meer kanten op en ze bijvoorbeeld ook combineren met een mooie oorbelsteker.

Heb jij zelf een mooie creatie gemaakt? Wij vinden het erg leuk om het resultaat te zien. Stuur ons dus gerust een foto of tag ons op Social Media,

Heb je vragen over de oorbellen, laat dan hieronder een berichtje achter en we proberen je zo snel mogelijk verder te helpen.

Oorbellen van bloemkralen
Oorbellen diy

MELD JE AAN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG 10% KORTING OP JE VOLGENDE BESTELLING!