DIY armband van verlengkettingen

Kinderarmbandjes maken van verlengkettingen

Kinderarmbandjes maken is natuurlijk altijd leuk. Hoe schattig staat een armbandje om van de kleine polsjes Dit armbandje van verlengkettingen is wel heel uniek. Verlengkettingen zijn niet alleen handig bij de sluiting om er voor te zorgen dat je een armband op verschillende lengtes kunt dragen. Ze zijn ook prima te gebruiken als jasseron. Deze armbandjes voor de allerkleinste zijn gemaakt van maar 2 verlengkettingen, maar wil jij een grotere armband, dan kun je er natuurlijk meer gebruiken. Hang er leuke bedels naar keuze aan en je hebt een prachtige unieke armband.

De verlengkettingen die gebruikt zijn vindt je hier. Ze zijn zilverkleurigl en er hangt een schattig hartje aan.

Bedels voor kinderarmbandjes

Eigenlijk hebben wij geen bedels speciaal voor kinderarmbandjes. De leukerd op de foto vinden wij stiekem zelf ook gewoon heel leuk. Vooral onze gekleurde bedels vinden wij erg leuk om aan een kinderarmbandje toe te voegen.

Kinderen zijn dol op kleur en hoe leuk is dan een bedelarmbandje met bedels in de lievelingskleuren van jouw kind. Wil jij of jouw kind toch liever een echte bedelarmband met zilveren bedels, dan hebben wij onder andere een leuke teddybeer, allerlei sterren, een olifantje en nog veel meer leuks. Deze bedels hang je met behulp van een buigring gemakkelijk aan de armband. Wel belangrijk om de buigring hierna weer goed dicht te knijpen, zodat je geen bedels verliest.

Andere leuke ideeën voor kinderarmbandjes maken

Kinderarmbandjes maken kan natuurlijk op allerlei manieren en met veel verschillende materialen. In plaats van verlengkettingen kun je deze armband uiteraard ook maken met gewoon jasseron. Je hebt dan iets meer keuze in de dikte van de armband. en ook met de lengte van de armband kun je iets makkelijker spelen. Hiernaast is een kralenarmband voor kinderen altijd goed. Persoonlijk vind ik de wat grotere kralen hiervoor erg leuk. Door het lichte gewicht zijn de 8mm acryl kralen hier heel geschikt voor. Kies mooi pasteltinten uit of ga voor vrolijke felle kleuren. Net wat bij de outfit past.

Het rijgen kunnen kinderen eventueel met een beetje hulp al snel zelf. Ook aan de kralenarmband is het natuurlijk erg leuk om hier een bedel aan toe te voegen.

Heb jij nog andere leuke ideeën of heb jij al mooie creaties gemaakt? Wij vinden dit erg  leuk om te zien. Tag Yfybeads daarom dus vooral in jouw social media post. We zijn benieuwd! Mocht je nog vragen hebben over kinderarmbandjes maken, laat hieronder dan een reactie achter en we helpen je zo snel mogelijk verder.

Oorbellen diy

MELD JE AAN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG 10% KORTING OP JE VOLGENDE BESTELLING!