Kralen kopen

Voordat wij lang geleden begonnen met het zelf maken van sieraden hadden wij geen idee dat er zoveel verschillende soorten kralen bestaan. Ondertussen hebben wij een ontzettend groot assortiment aan kralen in onze webshop staan. Kralen van divers materiaal, verschillende maten en uiteraard in de mooiste kleuren.

Kralenarmbandjes maken

Kralenarmbandjes maken is toch wel één van onze favoriete bezigheid. Het rijgen van armbandjes werkt erg verslavend en je kunt er zoveel kanten mee op. Wissel af met leuke patronen of combineer juist verschillende soorten kralen met elkaar. Om de armband helemaal af te maken voeg je nog een leuke bedel of hanger toe.

Rocailles kralen

Onze meest populaire kralen van het moment zijn toch echt wel onze rocailles. Hiervan hebben wij dan ook bijna elke denkbare kleur wel in onze webshop staan. Rocailles kralen zijn kleine kraaltjes en dus ideaal voor het maken van subtiele armbandjes. Een ander voordeel is dat ze zeer betaalbaar zijn. Zo kun jij voordelig jouw kralencollectie uitbreiden met de mooiste kleuren. Wil jij rocailles van de beste kwaliteit kopen? Ga dan voor onze Miyuki rocailles.

Grote kralen kopen

Ben jij juist meer van het grovere werk en wil je de kralen in een maatje groter, ga dan bijvoorbeeld voor onze  acryl kralen, houten kralen, keramiek kralen of glaskralen. Bij Yfybeads vind je dus zeker weten jouw favoriete kralen.

Grootverpakking kralen

Naast de ruime collectie heeft het kralen kopen bij Yfybeads nog een groot voordeel. Bij ons koop je kralen namelijk per kleine hoeveelheid. Zo kun je dus heel goedkoop lekker veel verschillende kralen kopen en blijf je niet met kralen zitten die je toch niet nodig hebt  Ben jij juist altijd snel door jouw kralen heen, dan kun je bij ons ook kralen in een grootverpakking kopen. Van deze kralen ontvang je veel meer stuks voor een nog leuker prijsje.