Kralen kopen doe je bij Yfybeads!
Door zelf sieraden te maken kun jij continu jouw creativiteit in de vrije loop laten. Verschillende soorten projecten vragen om verschillende kralen. Bij Yfy Beads ben jij op de juiste plek voor grote kralen, kleine kralen, rijgdraad en alle andere benodigdheden. Zo is ons assortiment rijkelijk gevuld met leuke kralen in verschillende stijlen, groottes en kleuren. 

Kortom, Yfybeads voorziet jou in de kralen van jouw dromen!

Yfybeads voorziet jou in goedkope kralen

Welke soorten kralen zijn er eigenlijk allemaal? Ons ruime assortiment is rijkelijk gevuld met kralen, perfect voor verschillende projecten. De trends op het gebied van sieraden veranderen continu, des te leuker is het dat jij voortaan je eigen armbanden, kettingen, oorbellen en ringen kunt maken. Bij Yfybeads inspireren wij jou graag om een leuk project te vinden. Hieronder even een kleine greep aan producten per project:

  • Ga jij zelf armbanden maken? Te gek! Een kralenarmband kan namelijk de icing on the cake zijn bij een leuke outfit. Eigenlijk zijn alle kralen uit het assortiment perfect om een dames kralenarmband van te maken. Zo kun je tube kralen gebruiken om een trendy tube armband te maken, de katsuki kralen voor een kleurrijke katsuki armband, letterkralen voor een speels sieraad of juist zoetwaterparels om een elegante parelarmband te maken. 
  • Kettingen maken kan met zowel grote als kleine kralen. De keuze van de kralen bepaalt de uitstraling van jouw ketting. De keuze is reuze bij Yfybeads, kies jij bijvoorbeeld voor: metalen kralen, natuursteen kralen, schelpen kralen, glaskralen of miyuki kralen? Door verschillende (stylen en groottes van) kralen met elkaar te combineren, creëer je uiteindelijk de leukste designs. 
  • Door zelf oorbellen te maken, kun je deze perfect afstemmen met jouw outfits. Zo kun je de kralen bijvoorbeeld volledig afstemmen met de kleuren van jouw kleding. Onze facet kralen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en de sierlijke afwerking zorgt voor dat extra beetje flair bij iedere outfit.
  • Kralen zijn ook perfect om leuke, kleurrijke sleutelhangers mee te maken. Dus: let’s spice up die saaie sleutelbossen! Onze polymeer kralen zijn hier perfect voor, deze vind je bij ons in het assortiment in verschillende vormen en kleuren, perfect voor een leuke pop-of-color!

Kindersieraden maken? Shop de leukste kralen gemakkelijk online!

Kindersieraden zijn vaak kleurrijk en speels, wij worden er in ieder geval ontzettend vrolijk van. Het is daarom ook een leuke bezigheid voor jou en je kleintje om samen de mooiste creaties te maken. In ons assortiment ben je op de juiste plek om de leukste kinderkralen te vinden. Van uilen kralen tot dolfijnen en van bloemen tot eenhoorns, deze kralen zijn perfect voor iedere kinderarmband of kinderketting.

✓ Gratis verzending bij een bestelling van €35,- of meer

✓ Spaarsysteem met shoptegoed

✓ Verzonden binnen 1-2 dagen (behalve bij gepersonaliseerde bedels)

✓ Persoonlijke service