Resultaat 1–36 van de 103 resultaten wordt getoond

Metalen kralen

Metalen kralen zijn eigenlijk onmisbaar in iedere kralencollectie. Deze kralen vormen echt de perfecte basis voor handgemaakte sieraden. Het fijne van deze kraaltjes is dat ze bijna met alle items goed te combineren zijn. Je hebt er niet veel van nodig om jouw sieraden net wat stijlvoller te maken. Het enige waar je op moet letten is het rijggat van de kraaltjes in combinatie met het draad wat je gebruikt.

Zilveren of gouden kraaltjes kopen

Of je voor zilveren of gouden kraaltjes gaat is natuurlijk heel persoonlijk. De één draag nu eenmaal liever zilver en de ander gaat voor goud. Heb je deze keuze gemaakt, dan hebben wij in beide kleuren ook nog eens enorm veel keuze. Ga voor een mooie ronde basiskraal of kies juist voor een kraal in één van onze populaire vormen zoals een hartje of een ster.

Stainless steel kralen

Onze metalen kralen hebben we naast al onze vormen ook nog eens van verschillend materiaal. Ga bijvoorbeeld voor ons stainless steel kralen. De kans op verkleuring is hierbij nihil. Hiernaast hebben wij ook kralen van prachtige DQ kwaliteit. Voor mooi kwaliteitskralen zit je bij Yfybeads dus wel goed!