Resultaat 1–36 van de 231 resultaten wordt getoond

15 kleuren
31 kleuren
31 kleuren
5 gram
5 gram
5 gram
5 gram
5 gram
10 gram
10 gram
10 gram
10 gram
10 gram
10 gram
10 gram
10 gram
5 gram
5 gram
5 gram
5 gram
5 gram
5 gram
31 kleuren
5 gram
5 gram
5 gram
5 gram
5 gram
5 gram
5 gram
5 gram
5 gram
5 gram
5 gram
5 gram
5 gram

Miyuki kraaltjes kopen

Miyuki is een Japans merk van glaskralen. Dit merk staat voor hoogwaardige kwaliteit. Het voordeel van Miyuki kraaltjes is dat de kleur erg mooi blijft en de kralen qua vorm onderling gelijk zijn. Wij gebruiken deze kleine kraaltjes graag voor het rijgen van minimalistische sieraden, voor het weven van armbandjes en voor het toepassen van de Brick Stitch techniek. De kralen worden ook verwerkt in borduurwerkjes en worden daarom ook nog wel eens borduurkralen genoemd. Je hoort het al, wij zijn echt fan van deze kraaltjes en hebben dan ook een groot assortiment aan prachtige kleuren in onze webshop staan.  In onze shop vind je zowel Miyuki rocailles als Miyuki delica’s.

Miyuki rocailles

Rocailles zijn kleine ronde glaskraaltjes. Zoals gezegd zijn deze van het merk Miyuki van topkwaliteit. Deze kraaltjes zijn in tegenstelling tot onze gewone rocailles gelijk van vorm. In onze online kralenwinkel hebben wij de twee meest populaire maten van deze kleine kraaltjes. Dit zijn de Miyuki 11/0 rocailles (ca. 2mm) en de Miyuki 8/0 kralen (ca. 3mm).

Miyuki delica’s

Miyuki delica’s zijn weer ander soort kraaltjes dan de Miyuki rocallies. Delica’s kraaltjes zijn namelijk niet helemaal rond, maar hebben de vorm van een cilinder. Ook deze kraaltjes zijn qua vorm weer precies gelijk. Door de cilindervorm zijn deze kraaltjes ideaal bij bepaalde rijgpatronen waarbij de kraaltjes tegen elkaar vallen. Ook van de Miyuki delica’s 11/0 kraaltjes hebben wij ontzettend veel prachtige kleuren in onze collectie.

Armbandjes weven

Het weven van armbandjes werkt echt ontzettend verslavend. Niet alleen het weven zelf is leuk om te doen, maar ook het bedenken van steeds weer nieuwe patronen. Gebruik hiervoor ruitjespapier, wat gekleurde stiften en ontwerpen maar! Voor het weven van armbandjes zijn de Miyuki kralen echt ideaal. Door de mooie gelijkmatige vorm, vallen de kraaltjes mooi tegen elkaar aan en heeft jouw handgemaakte sieraad overal dezelfde breedte.