Zelf sieraden maken? Vind alles wat je nodig hebt bij Yfybeads
Als fervent sieradenmaker ben je waarschijnlijk al bekend met alle onderdelen die nodig zijn om een sieraad te maken. Ben jij nieuw in de wereld van DIY projecten? Dan helpen wij van Yfybeads jou graag om wegwijs te worden. Ons assortiment is namelijk rijkelijk gevuld met sieraden gereedschap, onderdelen, oorbellen en materialen om van ieder project een succes te maken. Wanneer je zelf sieraden gaat maken zijn er bijvoorbeeld een aantal basis gereedschappen en onderdelen die onmisbaar zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sieraden tang, deze heb je nodig om materialen af te knippen en dicht te knijpen, knijpkralen om draad mee af te werken en kettelstiften om materialen met elkaar te verbinden. Kortom, bij Yfybeads vind je alles wat jij nodig hebt om sprankelende sieraden te maken! Welke onderdelen ontbreken er nog in jouw collectie? 

Kies voor een solide sieraden sluiting 

Ben je van plan om zelf een ketting te maken? Shop dan alle onderdelen gemakkelijk op één plek! Kies een mooie jasseron ketting, voeg hier een mooie gouden bedel of zilveren bedel aan toe en maak het sieraad af door er een goede kettingsluiting aan toe te voegen. Ons assortiment is rijkelijk gevuld met verschillende soorten sluitingen, perfect voor ieder sieraad. Heb je jouw jasseron per ongeluk te kort gemaakt? Yfybeads to the rescue! We hebben namelijk ook verlengstukken voor jouw ketting. 

Dus, of je nu op zoek bent naar een armband sluiting of een ketting sluiting, bij Yfybeads helpen wij jou graag jouw perfect match te vinden. Wil jij advies inwinnen over welke sluiting het beste bij jouw sieraad past? Stuur ons een berichtje en wij denken graag met je mee!

Vind de perfecte buigringen en splitringen voor jouw project

Buigringen komen van pas bij (bijna) ieder sieraad dat je maakt. Zo kun je deze ring bijvoorbeeld gebruiken om een karabijnsluiting aan jouw handgemaakte armband of ketting vast te maken. Ben je van plan om een hanger of bedel aan jouw sieraad toe te voegen? Ook dan is een buigring geen overbodige luxe. Door middel van een buigring bevestig jij namelijk (met behulp van een sieraden tang) gemakkelijk de bedels aan jouw schakelarmband. 

Ga jij dus binnenkort armbandjes maken? Dan vind je in ons assortiment alles wat jij nodig hebt. 

Ontdek een nieuw DIY-project

Laat jouw creativiteit in de vrije loop en start een nieuw knutselproject! Naast je eigen sieraden maken zijn er namelijk nog talloze andere leuke projecten. Maak bijvoorbeeld je eigen brillenkoord door mooie kralen toe te voegen op een draad. Zo creëer je in een handomdraai een kleurrijke toevoeging voor jouw zonnebril. Een toevoeging die niet alleen trendy is, maar ook heel functioneel!

Ben jij jouw saaie sleutelbos ook zo zat? Make life a little less boring door een eigen sleutelhanger te maken. Zo zorg je ervoor dat je jouw sleutelbos helemaal herkenbaar en eigen maakt, klinkt ontzettend leuk toch?

✓ Gratis verzending bij een bestelling van €35,- of meer

✓ Spaarsysteem met shoptegoed

✓ Verzonden binnen 1-2 dagen (behalve bij gepersonaliseerde bedels)

✓ Persoonlijke service