Retouren

Je bestelling retoureren
Je hebt natuurlijk het recht je bestelling bij ons retour te sturen mits deze nieuw en ongebruikt zijn. Retourzendingen die zijn beschadigd, gedragen of zijn vervuild kunnen worden geweigerd en worden dan teruggestuurd naar de klant. Oorbellen kunnen niet geretourereerd worden. 

Wij raden je aan retourzendingen te verzekeren omdat je wettelijk verplicht bent zorg te dragen voor de artikelen en omdat je verantwoordelijk wordt gehouden voor alle schade aan de artikelen totdat wij deze retour hebben. Wij raden je ook aan een traceerbare manier van verzending te gebruiken en om het bewijs van verzending te bewaren voor het geval er twijfel ontstaat. Houd er rekening mee dat je zelf de kosten voor de retourzending dient te betalen.

Artikelen kunnen binnen 14 dagen na aankoop datum geretoureerd worden. De aankoop kun je retourneren door het product te versturen naar: 


Yfy Beads
De Start 41

3831 PV Leusden

Vergeet onderstaande informatie niet bij het retourneren bij te voegen:)
- Jouw gegevens (volledige naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer)
- Jouw bestelnummer (deze heb je ontvangen na je aankoop)
- Reden van retournering 
- Bankgegevens 

Artikel omruilen
Helaas is het niet mogelijk een product te ruilen voor een ander artikel. Als je toch een ander item wilt hebben raden we je aan om het artikel dat je wilt omruilen te retourneren en de items die je wilt hebben op de normale wijze te kopen in onze we shop.