Retourneren

Bij Yfybeads heb je natuurlijk het recht om jouw bestelde artikelen te retourneren. Dit geldt helaas niet voor onze gepersonaliseerde artikelen. Om te retourneren dien je aan de volgende voorwaarden te voldoen.

1. De artikelen moeten nieuw, onbeschadigd en in originele verpakking terug gestuurd worden. Retourzendingen die zijn beschadigd kunnen worden geweigerd en kunnen eventueel op kosten van de klant weer teruggestuurd worden.
2. Artikelen moeten binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling geretourneerd worden.
3. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het kwijtraken van een retourzending.

Meld je retour aan door te mailen naar info@yfybeads.nl. Mocht je een pakket retour sturen, vul dan ook ons e-mailadres in, zodat we het pakket kunnen volgen, wanneer het ergens anders heen gebracht wordt.

Het retouradres:
Yfy Beads
De Start 41
3831 PV Leusden

Vergeet onderstaande informatie niet bij het retourneren bij te voegen.
– Jouw gegevens (volledige naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer)
– Jouw bestelnummer
– Bankgegevens 
– Reden van retournering. Dit is niet verplicht, maar horen wij wel graag!

Kosten van retourneren:
Wanneer je alle items van een bestelling retour stuurt, zullen wij de verzendkosten die eerder betaalt zijn om de verzending naar jou te sturen vergoeden. De verzendkosten om de artikelen weer bij ons te krijgen zijn helaas voor de klant.

Artikel omruilen
Helaas is het niet mogelijk een product te ruilen voor een ander artikel. Als je toch een ander item wilt hebben raden we je aan om het artikel dat je wilt omruilen te retourneren en de items die je wilt hebben op de normale wijze te bestellen in onze webshop.

Na ontvangst van het retour zullen wij de aankoopkosten van de artikelen zo snel mogelijk terugstorten. Dit zal uiterlijk binnen 14 dagen zijn.
Neem voor vragen gerust contact met ons op.

Oorbellen diy

MELD JE AAN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG 10% KORTING OP JE VOLGENDE BESTELLING!