Toont alle 32 resultaten

25 meter
18,3 meter

Rijgdraad

Wanneer jij zelf sieraden maakt, kun je natuurlijk niet om rijgdraad heen. Hoe heerlijk rustgevend is het om lekker kralen te rijgen. Hier heb je natuurlijk wel het juiste draad voor nodig. Wij hebben ontzettend veel soorten rijgdraad in ons assortiment.

Welk draad heb ik nodig?

Welk rijgdraad je precies nodig hebt hangt vooral af van wat je hiermee wilt maken. Voor het maken van een leuke kralenarmband gebruiken wij graag elastiek. Je hebt dan geen sluitingen nodig en de armband is gemakkelijk om te doen.

Wil jij juist een armband afwerken met knijpkralen en een karabijnsluiting? Ga dan voor ons nylondraad of metaaldraad. Veel rijgdraad verkopen wij per meter, maar wanneer je meer nodig hebt ben je goedkoper uit met het kopen van draad op een rol. Mocht je niet zeker weten welk draad je het beste kunt gebruiken, neem dan even contact met ons op en we helpen je graag verder.

Tip: Gebruik jij dun draad en duurt het altijd uren voordat jij dit draad door een naald gekregen hebt, neem dan zeker even een kijkje bij onze magic naalden. Hierna wil je nooit meer iets anders!