Sieraden maken met een gepersonaliseerde bedel doe je zo!

Bedels met eigen ontwerp van Yfybeads

Het dragen van sieraden is veel meer dan alleen een outfit opleuken, jouw sieraden kunnen namelijk een weerspiegeling zijn van jouw persoonlijkheid, interesses en hobby’s. Deze drie dingen kun je al helemaal naar voren laten komen wanneer je er voor kiest om zelf sieraden te maken. Je hebt hierbij alles zelf in de hand, van de keuze van het rijgdraad tot de kralen en van de sluiting tot aan de bedels. Ben jij benieuwd hoe je jouw gepersonaliseerde bedel kunt verwerken in een sieraad? Lees dan snel verder!

Laat een gepersonaliseerde bedel maken

First things first: hoe kom je aan een bedel met jouw naam of logo erop? Yfybeads to the rescue! In ons assortiment vind je bedels van verschillende materialen in verschillende groottes en vormen, perfect om met een naam of logo te laseren! Alle bedels zijn gemaakt van stainless steel, hierdoor ben jij ervan verzekerd dat je lang plezier zult blijven hebben van het item. De bedels zijn perfect voor als je zelf een armbandje, oorbellen of een ketting wilt maken. 

Kies voor een gepersonaliseerde ketting  

Wat is het ultieme sieraad? Als je het ons vraagt, is dat een gepersonaliseerde ketting. De persoonlijke touch die je aan de halsketting toevoegt maakt het item extra bijzonder. Er zijn verschillende manieren waarop jij jouw bedel als ketting hanger kunt gebruiken. Zo kun je er voor kiezen om een mooie kralenketting te maken van rocaille kralen waarbij je jouw gouden ketting hanger te midden van alle kralen aan het draad rijgt. Rocailles zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, door af te wisselen in kleuren kun je in een handomdraai een vrolijke damesketting samenstellen. 

Past een kralenketting niet bij jouw style? Dan kun je er ook voor kiezen om een jasseron als basis te nemen. Zo kun je de bedel gemakkelijk toevoegen aan een schakelketting door middel van een buigring. Maak hier vervolgens nog een karabijn sluiting aan vast et-voila! Jouw nieuwe gepersonaliseerde ketting is helemaal ready!

Trek de aandacht met een mooi paar oorbellen

Door oorbellen te dragen kun je op een subtiele wijze de aandacht naar jouw gezicht trekken. Hoe leuk is het dan als de bedels aan de oorbellen gepersonaliseerd zijn met jouw naam of logo? Doordat de stainless steel bedel voorzien is van een gaatje, kun je deze gemakkelijk toevoegen aan een oorbel naar keuze. Kies jij bijvoorbeeld voor oorbellen stekers, studs, of sierlijke creolen?

Leuke armcandy is the way to go! 

Een armband geeft vaak net dat extra beetje flair aan een outfit. Door een kleurrijke armband toe te voegen geef je jouw look bijvoorbeeld net die pop-of-color die het miste. Eigenlijk is het maken van een armband vaak veel makkelijker dan soms gedacht wordt. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een gepersonaliseerde armband te maken door de bedel aan een waxkoord toe te voegen.

Vervolgens kun je een sluiting maken door middel van een knooptechniek, veterklem of karabijn sluiting. De koorden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, hierdoor vind je er altijd een die bij jouw outfit past. Naast het waxkoord kun je er natuurlijk ook voor kiezen om een ander draad als basis te gebruiken voor jouw damesarmband. Denk hierbij aan een sieraden lint, macramé draad, satijn draad, surfkoord of een normaal rijgdraad.

Tot slot kun je ervoor kiezen om een volledige sieradenlook te creëren door jouw damesoorbellen, armband en ketting met elkaar af te stemmen. Zo kun je jouw eigen bedel aan ieder sieraad toevoegen. 

Wil jij sparren over welke materialen perfect zijn om jouw sieraad te maken? Stuur ons een berichtje en wij denken graag met je mee!

Oorbellen diy

MELD JE AAN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG 10% KORTING OP JE VOLGENDE BESTELLING!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *