Resultaat 1–36 van de 37 resultaten wordt getoond

Uitverkocht

Sluitingen om sieraden netjes af te werken

Je kunt natuurlijk kiezen om een armband van elastiek te maken. Deze knoop je als je klaar bent gewoon dicht en daarom heb je geen sluiting nodig. Gebruik je graag waxkoord of macramé draad, dan kun je kiezen voor een handige schuifknoop. In de meeste andere gevallen heb je wel een sluiting nodig. Maar voor welke sluiting ga je dan?

Karabijnsluitingen kopen

Karabijnsluitingen zijn één van onze populairste sluitingen van het moment. Ze zijn ideaal voor het afwerken van subtiele armbandjes of kettingen. Bij ons koop je goedkope karabijnsluitingen in verschillende maten en natuurlijk in het goud en zilver. Welke maat je nodig hebt hangt af van het materiaal wat je verder voor jouw sieraad gebruikt. Gebruik je bijvoorbeeld kleine kralen dan is het minder mooi om dit te combineren met een hele grote sluiting.

Magneetsluitingen kopen

Magneetsluitingen worden veel gebruikt voor het afwerken van armbanden van leer of koord. Deze sluitingen lijm je met een druppeltje lijm aan het leer of koord vast. Het fijne van deze sluitingen is dat de gemaakte armband erg makkelijk om te doen is. Zo ben je in de ochtend niet aan het prutsen met hele kleine sluitingen. Let goed op de binnenmaat van deze sluitingen, zodat je zeker bent dat het koord hier ook echt in past.

Naast onze karabijn en magneetsluitingen hebben wij nog veel meer sluitingen in onze collectie. Onze nieuwe boeisloten horen zeker weten bij onze favorieten. Sieraden met deze sluitingen zijn makkelijk om te doen en zien er ook nog eens prachtig uit.