Toont alle 36 resultaten

5 stuks

Goedkope sluitstickers kopen

Yfybeads heeft een ruime collectie met ronde sluitstickers. Wij zijn dol op sluitstickers en plakken ze graag op enveloppen of cadeautjes. Het fijne is dat je deze stickers bij ons gewoon per stuk koopt. Op deze manier bestel je alleen de stickers die je echt nodig hebt en blijf je niet met stickers zitten die je toch niet gaat gebruiken.

Inpakken met sluitstickers

Met onze sluitstickers fleur je ieder cadeautje helemaal op. Het gebruik van sluitstickers maakt het inpakken zelf niet alleen leuker, maar het geven ook. Wij  plakken zelf met de sluitsticker vaak een vrolijk lintje op de verpakking. Dit ziet er toch veel gezelliger uit dan een plakbandje. Vind jij inpakken lastig? Dan hebben wij ook hele handige papieren inpakzakjes. Deze hoef je alleen nog maar met een sluitsticker dicht te plakken.

Sluitstickers met quotes

Onze favoriete sluitstickers zijn toch wel de sluitstickers met mooie quotes. Hiermee kun jij het inpakken van een cadeau nog persoonlijker maken. Enkele voorbeelden van deze quotes zijn:  “Vandaag is het feest”, “Sweet things inside”, “Zomaar iets liefs” en “Love to give”. Natuurlijk vind je er in onze shop nog veel meer!