Statement oorbellen maken van resin

Statement oorbellen maken

Statement oorbellen maken

Statement oorbellen, wij zijn er dol op. Lekkere grote oorbellen helemaal passend bij jouw kleding. Hoe leuk is het om deze helemaal naar eigen wens te maken. Het nadeel van sommige grotere oorbellen is dat ze vaak wat zwaarder worden. Dit draagt natuurlijk niet zo fijn, maar hier hebben wij gelukkig een oplossing voor. Namelijk onze populaire hangers van resin. Naast de prachtige kleuren en vormen zijn de resin hangers licht van gewicht. Ideaal dus voor het maken van oorbellen. Mocht je de statement oorbellen toch een beetje too much vinden, dan vind je aan het einde van dit artikel een prachtig paar oorbellen van resin hangers in een iets subtielere variant.

Hoe maak je statement oorbellen van resin?

Het maken van oorbellen van Resin kan natuurlijk op allerlei verschillende manieren, net wat je leuk vindt en bij jou past. Ga je voor groot of toch liever iets kleiner. Houd je het simpel of ga jij helemaal los. Je kunt het zo gek niet bedenken. Het begint allemaal bij het kiezen van een mooie hanger. Bij de oorbellen hierboven is gebruik gemaakt van twee resin hangers. De bovenste resin hanger is op de oorbellen geplakt. De andere onderdelen zijn met behulp van buigringen aan elkaar bevestigd. Wij hebben als tussenstuk gekozen voor een prachtige hanger van natuursteen, maar dit kan uiteraard ook een ander mooi tussenstuk zijn.

Wat heb je nodig voor statement oorbellen maken van resin?

Kijk hieronder welke onderdelen wij gebruikt hebben bij het maken van bovenstaande oorbellen. Natuurlijk kun je dit helemaal naar eigen wens en smaak aanpassen. Naast deze onderdelen hebben wij gebruik gemaakt van sieradenlijm om de bovenste resin hanger op de oorbel te plakken. Hier kun je ook een goede 1 secondelijm voor gebruiken. Voor het bevestigen van de buigringen heb je ook nog tangetjes nodig, maar ben jij al wat meer ervaren met het maken van sieraden, dan heb je deze vast al in je bezit.

1 paar
10 stuks

Inspiratie statement oorbellen maken

Mocht je niet weten waar je kunt beginnen, dan vind je hieronder nog wat leuke voorbeelden van statement oorbellen die wij gemaakt hebben met onze hippe resin hangers. Bij alle drie de oorbellen hebben we maar drie onderdelen gebruikt, namelijk een oorbelsteker, een resin hanger en een buigring om dit aan elkaar te bevestigen.Voor deze oorbellen heb je niet alleen weinig materiaal nodig, het kost ook nog eens weinig tijd om de oorbellen te maken. Dat komt goed uit, want wie houdt er nu niet van snel en mooi resultaat.

Statement oorbellen maken roze
Statement oorbellen maken wit
Statement oorbellen maken groen

Iets kleinere oorbellen maken

We zeiden het al eerder. Wij houden wel van grotere statement oorbellen maken, maar we kunnen ons ook goed voorstellen dat jij toch liever een iets kleiner exemplaar wilt dragen. Niet getreurd, wij hebben ook een aantal kleinere resin hangers in ons assortiment. Zo kun jij toch deze prachtige hangertjes aan jouw handgemaakt oorbellen toevoegen.

Wij hebben hierbij gekozen om de resin hangers te combineren met ronde oorbelstekers en een rond tussenstuk van stainless steel. Met behulp van twee buigringen hebben we de verschillende onderdelen aan elkaar bevestigd.

Statement oorbellen maken klein

Kortom met de resin hangers kun je dus alle kanten op. Ben jij geïnspireerd geraakt en wil je gaan aan de slag met statement oorbellen maken van resin hangers? Wij zijn uiteraard erg benieuwd naar het resultaat. Stuur ons daarom gerust een leuke foto of tag ons bij jouw handgemaakte oorbellen op Social media. Mocht je ergens niet uitkomen over vragen over de oorbellen hebben, dan mag je ons natuurlijk ook een berichtje sturen. We proberen je dan zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

Oorbellen diy

MELD JE AAN OP ONZE NIEUWSBRIEF EN KRIJG 10% KORTING OP JE VOLGENDE BESTELLING!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *